perjantai 31. elokuuta 2007

Turvallisuudesta...

Jep, nakojaan paikallisten varoitukset turvallisuudesta eivat ole aivan tuulesta temmattuja. Toinen vapaaehtoinen, nuori saksalainen kundi Tim, ryostettiin nimittain tanaan paivalla. Onneksi mitaan pahempaa ei tapahtunut, ainoastaan rahat ja kannykka varastettiin.

Tim oli nousemassa bussista sijaisperheensa teini-ikaisen pojan kanssa, kun kaksi kolmenkympin tietamilla ollutta kundia oli tullut vilauttelemaan heille veista. Taman jalkeen toinen kundeista oli tarrannut kiinni Timin paitaan toisen keskittyessa uhrin taskujen tutkimiseen. Koko operaatio oli kuulemma ohi vajaassa minuutissa, jonka jalkeen pitkakyntiset poistuivat paikalta samaisella bussilla, josta Tim oli noussut ulos !! Rosmojen saaliina oli Timin kannykka ja 500 lempiraa (n. 20e). Meille pienia menetyksia, mutta paikallisille ihan hyva paivatienesti.

Huvittavan koko tapahtuneesta tekee se, etta koko tapahtuma sattui keskella kirkasta paivaa vilkkaasti liikennoidylla kadulla ja tuntia ennen meille jarjestettya turvallisuusluentoa. Juu-u, ei pahemmin nayta yleiso haittaavan pitkakyntisia !?!

Hmm… pistaa vaan miettimaan, etta jos tallaista tapahtuu keskella kaupunkia, niin mitakohan tapahtuu syrjaisemmilla kujilla:/ Parempi pysytella poissa pimeilta kujilta. Ja juu, huomenna kayn ostamassa itselleni valelompakon.

Ei kommentteja: