tiistai 18. joulukuuta 2007

Jouluntoivotuksia!

Pienen tauon jalkeen taas kirjoittelen tanne tarinaa. Taalla paassa kaikki on ihan ok, eli kirjoitustauolle loytyy niinkin yksinkertainen syy kuin etten vain ole "kiireiltani" ehtinyt internetiin viime aikoina. Taallakin joulu jo kolkuttelee ovella, mutta ei kylla pahemmin silta tunnu. Kylla naa takalaisetkin kovasti yrittaa omia joulua tonttuineen ja pukkeineen itselleen, mutta ilman lunta, pimeytta ja kylmaa saata ei vaan oikein tunnu aidolta :/

Isoin jymyuutinen kerrottavaksi lienee viime viikolla tapahtunut muutto omaan asuntoon. Jep, eli kyllastyin joka paiva kuluttamaan vajaat kolme tuntia matkustamiseen duunin ja kodin valilla, joten oman asunnon hommaaminen tuntui vahintaankin jarkevalta vaihtoehdolta. Asustelen nyt aivan kaupungin keskustassa about 10 min kavelymatkan paassa mun duunista, kivenheiton paassa mun espanjan kielen kursseista ja parin korttelin paassa kuntosalista, jossa kayn hikostelemassa. Aika optimaalinen sijainti siis.

Kamppa on 3h + keittio (n. 70m2) ja se on taysin kalustettu ja varustettu. Jaan asunnon yhden Skotlantilaisen kundin kanssa, joten saan jaettua asuinkustannukset mukavasti kahtia. Onnistuttiin loytamaan kamppa suhteilla ja vielapa aika halpaan hintaan: n. 250e/kk, eli kahteen pekkaan 125e/kk. Ei pahemmin Helsingin keskustasta loyda tolla hinnalla edes koirankoppia :)

Parin paivan paasta, eli ensi torstaina ollaan lahdossa joulun viettoon Belizen paratiisisaarille. Pari Suomalaista kaveria nimittain tulee tapaamaan mua sinne jouluksi. Lahden reissuun saksalaisen kundin, Timin kanssa (jep, samainen kaveri, joka ryostettiin pariin otteeseen heti alkumetreilla :)) ja tarkoituksena on olla reissussa yhteensa vajaat kolme viikkoa. Menomatkalla kaydaan ensin parin paivan ajan tutustumassa El Salvadoriin ja taman jalkeen lennetaan 23.12 El Salvadorista kohti Belizea ja siella saarta nimelta Caye Caulker. Belizen saarilla olisi tarkoituksena viettaa reilun viikon verran sukellellen ja auringosta nauttien ja taman jalkeen suunnata vajaaksi viikoksi Guatemalaa ihmettelemaan. Guatemalassa on tarkoituksena kayda tutustumassa Tikalin Maya-raunioihin ja Guatemala-Cityyn ja taman jalkeen palata "kotiin", eli tanne Hondurasiin 6.1.2008.

(Ohessa kartta, josta naette suunnitellun reitin)
Reitti
Seuraavan kerran kirjoittelen tanne blogiin varmaankin vasta ensi vuoden puolella, joten toivoittelen teille kaikille jo tassa vaiheessa hyvat joulut, hilpeat joulupyhat ja hulvattomat uudet vuodet!!

9 kommenttia:

Aki kirjoitti...

Hyvää Joulua ja riehakasta uutta vuotta sinne kans!!

Pasi kirjoitti...

Hyvää Joulua Santulle!
terv,
-pasi sulkanen-

Ruusa kirjoitti...

Riitta toivottaa myos Hyvaa Joulua ja Onnea matkaan myos ensi vuonna!

Veijo kirjoitti...

Hyvää joulua ja hauskaa uutta vuotta, nauti reissusta kun vielä voit:)

Eke kirjoitti...

Feliz Navidad tambien de Finlandia de Herttoniemenranta! Me intresa mucho tus cuentos y experiencias en Honduras y otros paises.

Ahora mismo no tenemos nieve en Helsinki - solamente en Laponia se puede esquiar.

Buen viaje y disfrutate de vacaciones en Belize! Pero quidatito por todas partes donde visitas.

Recuerdos de Eke (Enrico)

Mirkku kirjoitti...

Hyvaa Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta "sinne jonnekin" taalta kotikonnuilta!

tuumailija kirjoitti...

hei Santtu
Kiitos upeasta matkakertomuksesta. Olet ilmiömäinen kirjoittaja -kas kun et ole toimittajaksi ruvennut.
Todella mielenkiintoista seurata edesottamuksiasi. Ole varovainen.
Olemme helmikuussa Panamassa -joten jos satut liikkumaan sielläpäin niin tule moikkaamaan -hah ! Terveisin ja hyvää uutta vuotta toivottaa tätisi Ulla

M kirjoitti...

Haleja uudelle vuodelle! :) Ja onnea omaan kotiin!

Anonyymi kirjoitti...

Do You Wonder?